Jump to content


Photo

"Bad Version, server rejected connection"


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 chriscshunter

chriscshunter

    Forum Survivor

  • Breaking Point Alpha Tester
  • 32 posts

Posted 17 November 2013 - 01:43 AM

I've updated and verified and everything seems to be in order, but everytime I try to join a server I get this message after Arma 3 loads up.


  • 0


#2 nohrt

nohrt

    Administrator

  • Owner & Operator
  • 1322 posts

Posted 17 November 2013 - 01:47 AM

make sure you are running the stable build of arma 3


  • 0

____________________________________________

#3 DetectiveGriffin

DetectiveGriffin

    Forum Juggernaut

  • Senior Admin
  • 644 posts

Posted 17 November 2013 - 02:10 AM

Support is handled through the ticket system, http://thezombieinfe...scp/tickets.php for future reference. 


  • 0

____________________________________________

#4 chriscshunter

chriscshunter

    Forum Survivor

  • Breaking Point Alpha Tester
  • 32 posts

Posted 17 November 2013 - 09:56 AM

I have tried running the game in Dev build and tried disabling it. I've verified cache and everything seems right, not sure if there is something else I should be doing to figure out if its a stable build.

 

Also that link sends me to a login page that I can't access with my login information. Sorry I am being troublesome.


  • 0

#5 PsychoDRE

PsychoDRE

    Members

  • Breaking Point Alpha Tester
  • 2 posts

Posted 17 November 2013 - 01:37 PM

I'm also getting this. I don't konw why.

Edit: okay I got it to work.


  • 0

#6 slitka

slitka

    Members

  • Breaking Point Alpha Tester
  • 1 posts

Posted 17 November 2013 - 08:06 PM

Same issue here.


  • 0

#7 Guest_Kuumaliimamies_*

Guest_Kuumaliimamies_*
  • Guests

Posted 18 November 2013 - 11:40 AM

I'm also getting this. I don't konw why.

Edit: okay I got it to work.

got it to work? would be nice if people would add HOW they got it work instead just saying it's working..


  • 2

#8 ThePaleFacedGamer

ThePaleFacedGamer

    Members

  • Breaking Point Alpha Tester
  • 18 posts

Posted 18 November 2013 - 11:57 AM

I'm having the same problem :( i really want to play this mod.


  • 0

#9 chriscshunter

chriscshunter

    Forum Survivor

  • Breaking Point Alpha Tester
  • 32 posts

Posted 18 November 2013 - 04:31 PM

I resolved this issue by setting Arma 3 to opting out of the beta.


  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

This website is not affiliated with or authorized by Bohemia Interactive a.s. Bohemia Interactive
ARMA and all associated logos and designs are trademarks or registered trademarks of Bohemia Interactive a.s.